Miliarderi me shpenzime maramendëse, blen shtëpinë superluksoze

View Gallery
18 Photos
Miliarderi me shpenzime maramendëse, blen shtëpinë superluksoze
Vila misterioze 1

Miliarderi me shpenzime maramendëse, blen shtëpinë superluksoze
Vila misterioze 2

Miliarderi me shpenzime maramendëse, blen shtëpinë superluksoze
Vila misterioze 3

Miliarderi me shpenzime maramendëse, blen shtëpinë superluksoze
Vila misterioze 4

Miliarderi me shpenzime maramendëse, blen shtëpinë superluksoze
Vila misterioze 5

Miliarderi me shpenzime maramendëse, blen shtëpinë superluksoze
Vila misterioze 6

Miliarderi me shpenzime maramendëse, blen shtëpinë superluksoze
Vila misterioze 7

Miliarderi me shpenzime maramendëse, blen shtëpinë superluksoze
Vila misterioze 8

Miliarderi me shpenzime maramendëse, blen shtëpinë superluksoze
Vila misterioze 9

Miliarderi me shpenzime maramendëse, blen shtëpinë superluksoze
Vila misterioze 10

Miliarderi me shpenzime maramendëse, blen shtëpinë superluksoze
Vila misterioze 11

Miliarderi me shpenzime maramendëse, blen shtëpinë superluksoze
Vila misterioze 12

Miliarderi me shpenzime maramendëse, blen shtëpinë superluksoze
Vila misterioze 13

Miliarderi me shpenzime maramendëse, blen shtëpinë superluksoze
Vila misterioze 14

Miliarderi me shpenzime maramendëse, blen shtëpinë superluksoze
Vila misterioze 15

Miliarderi me shpenzime maramendëse, blen shtëpinë superluksoze
Vila misterioze 16

Miliarderi me shpenzime maramendëse, blen shtëpinë superluksoze
Vila misterioze 17

Miliarderi me shpenzime maramendëse, blen shtëpinë superluksoze
Vila misterioze 18

“Sa më shumë të kesh, aq më shumë shpenzon”. Ky proverb duket se vlen për miliarderin amerikan Floyd Mayweather, i cili është një njeri që punon fort, por dhe shpenzon fort.

“Forbes” ka thënë se, Maywether ka fituar rreth 1 miliardë dollarë gjatë karrierës së tij, dhe shpenzimet nuk i ka më të vogla. Një herë bleu një makinë 4.7 milionë dollarëshe “Koenigsegg CCXR Trevita”, (vetëm dy prodhime, në të gjithë botën), por ajo nuk ishte gjëja më e shtrenjtë.

Kohët e fundit tregoi me krenari një orë 18 milionë dollarëshe, të quajtur “Miliarderi”, si dhe ambicien që të blejë një ekip të NBA. Perandoria e tij në fushën e pasurive të patundshme përfshin edhe qiellgërvishtësin 400 metra të lartë “One Vanderbilt”, në Nju Jork.

Përveç avionëve privatë që mbajnë logon e tij, një shefi kuzhine 24 orë në dispozicion, tani ka dhe një shtëpi 25 milionë dollarëshe në Los Anxhelos.

Shtëpia madhështore ka një kinema me 12 vende, rafte vere me 225 shishe, e shumë gjëra të tjera.

Mayweather njihet për festat ekstravagante, ndaj ky mund të jetë vend i preferuar për të.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤