Miley Cyrus nuk ndjen keqardhje për fotot artistike nudo…

View Gallery
17 Photos
Miley Cyrus nuk ndjen keqardhje për fotot artistike nudo…
miley cyrus 12

Miley Cyrus nuk ndjen keqardhje për fotot artistike nudo…
miley cyrus 11

Miley Cyrus nuk ndjen keqardhje për fotot artistike nudo…
miley cyrus 10

Miley Cyrus nuk ndjen keqardhje për fotot artistike nudo…
Myspace Event Featuring Special Guests And NERVO, Clasixx Jaycheeoh - Arrivals

Miley Cyrus nuk ndjen keqardhje për fotot artistike nudo…
miley cyrus 8

Miley Cyrus nuk ndjen keqardhje për fotot artistike nudo…
miley cyrus 7

Miley Cyrus nuk ndjen keqardhje për fotot artistike nudo…
miley cyrus 6

Miley Cyrus nuk ndjen keqardhje për fotot artistike nudo…
miley cyrus 5

Miley Cyrus nuk ndjen keqardhje për fotot artistike nudo…
miley cyrus 4

Miley Cyrus nuk ndjen keqardhje për fotot artistike nudo…
miley cyrus 3

Miley Cyrus nuk ndjen keqardhje për fotot artistike nudo…
miley cyrus 2

Miley Cyrus nuk ndjen keqardhje për fotot artistike nudo…
miley cyrus 1

Miley Cyrus nuk ndjen keqardhje për fotot artistike nudo…
Miley_Cyrus

Miley Cyrus nuk ndjen keqardhje për fotot artistike nudo…
miley-cyrus-patriotic-campaigning-ftr-111477219907

Miley Cyrus nuk ndjen keqardhje për fotot artistike nudo…
300_miley_cyrus_twitter_gmu_campaign1477219894

Miley Cyrus nuk ndjen keqardhje për fotot artistike nudo…
miley-cyrus

Miley Cyrus nuk ndjen keqardhje për fotot artistike nudo…
miley

Miley Cyrus ka folur për paraqitjen e saj lakuriq 10 vjet më parë.

Aktorja dhe këngëtarja 25-vjeçare bëri një fotografi për Vanity Fair kur ishte 15-vjeç, ku shihej e mbuluar vetëm me një batanije.

Pasi doli fotoja, Miley lëshoi një deklaratë duke kërkuar falje.

“Kam marrë pjesë në një set fotografike që duhej të ishte artistik por tani duke parë ato dhe lexuar historinë time ndihem në siklet. S’e kam menduar të ndodhte kështu, ju kërkoj falje fansave të mi”, tha ajo.

Tani 10 vjet më vonë, Miley në të vërtetë nuk ndihet keq. Ajo ka postuar një fotografi të gazetës në të cilën doli lakuqir duke shkruar: “Nuk më vjen keq”.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤