Miley Cyrus dhe Liam Hemsworth janë martuar në fshehtësi?

Në daljen e fundit të çiftit të njohur Miley Cyrus dhe Liam Hemsëorth ajo që ngriti dyshime te të gjithë ishte unaza që Liam mbante në gishtin e martesës.

Ai mbante një unazë rreth flori dhe kjo mund të jetë një shenjë se ata janë martuar fshehtas.

Edhe më parë është diskutuar se çifti u martuan në Neë South Wales, ku jeton vëllai i Liam.

I pyetur nga media nëse Miley dhe Liam janë martuar, vëllai i Liam nuk e pranoi këtë gjë, por qeshi në mënyrë të dyshimtë, ndërsa më pas këmbënguli që ata nuk janë zyrtarisht të martuar.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤