Mikja e afërt kujton Sokol Olldashin: Ikja jote ishte…

View Gallery
4 Photos
Mikja e afërt kujton Sokol Olldashin: Ikja jote ishte…
Mesila-fb

Mikja e afërt kujton Sokol Olldashin: Ikja jote ishte…
Sokol-Olldashi

Mikja e afërt kujton Sokol Olldashin: Ikja jote ishte…
sokol-olldashi

Mikja e afërt kujton Sokol Olldashin: Ikja jote ishte…
mesila-doda

Ajo është një nga njerëzit e afërt të ish-ministrit dhe ish-deputetit të ndjerë Sokol Olldashi që u nda nga jeta më 20 nëntor të vitit 2013 në një aksident tragjik.

Mesila Doda ka kujtuar sonte mikun e saj që e quan dhe vëlla në 5-vjetorin e ndarjes së parakohshme që tronditi mbarë opinion publik atë kohë.

Me një mesazh të ndjerë, Doda thotë se ka menduar që ikja e tij ishte një keqkuptim dhe se dëgjon më shumë njerëz të thonë “sikur të ishte gjallë”.

“U bënë 5 vite pa ty shok… sa më shumë kohë kalon, aq më shumë dëgjoj njerëz të thonë… sikur të ishte gjallë…
Kam menduar gjithmonë që ikja jote e pakohë ishte keqkuptim, gjithçka do ishte ndryshe e më mirë në këtë botë nëse një njeri si ti do ishte ende…

Paqja e Zotit qoftë me ty Sokol… ne të gjallët luftojmë ende derisa të marrim frymë. Tek e fundit jeta është një betejë pa fund dhe ti i përkisje atij lloji luftëtarësh që betejat e tua i bëje me mendje e zemër… pusho në paqe vlla, kjo botë është kaq ndryshe qysh kur ike ti…”,- shkruan Mesila Doda.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤