Michelle Pfeiffer, a është kjo fytyra më e bukur e Hollywood?

View Gallery
13 Photos
Michelle Pfeiffer, a është kjo fytyra më e bukur e Hollywood?
Michelle Pfeiffer 1

Michelle Pfeiffer, a është kjo fytyra më e bukur e Hollywood?
Michelle Pfeiffer 2

Michelle Pfeiffer, a është kjo fytyra më e bukur e Hollywood?
Michelle Pfeiffer 3

Michelle Pfeiffer, a është kjo fytyra më e bukur e Hollywood?
Michelle Pfeiffer 4

Michelle Pfeiffer, a është kjo fytyra më e bukur e Hollywood?
Michelle Pfeiffer 5

Michelle Pfeiffer, a është kjo fytyra më e bukur e Hollywood?
Michelle Pfeiffer 6

Michelle Pfeiffer, a është kjo fytyra më e bukur e Hollywood?
Michelle Pfeiffer 7

Michelle Pfeiffer, a është kjo fytyra më e bukur e Hollywood?
Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer, a është kjo fytyra më e bukur e Hollywood?
Michelle Pfeiffer 9

Michelle Pfeiffer, a është kjo fytyra më e bukur e Hollywood?
Michelle Pfeiffer 10

Michelle Pfeiffer, a është kjo fytyra më e bukur e Hollywood?
Michelle Pfeiffer 11

Michelle Pfeiffer, a është kjo fytyra më e bukur e Hollywood?
Michelle Pfeiffer 12

Michelle Pfeiffer, a është kjo fytyra më e bukur e Hollywood?
Michelle Pfeiffer 13

Për femrat në përgjithësi është e pashmangshme të largohen pa lënë shenjë.

Shikoni Michelle: I duhen vetëm 30 sekonda në filmin e saj debutues për t’ia arritur qëllimit.

Skena vihet në jetë në vilën e një bosi të Majemit. Në kohën që ajo zbret nga ashensori, e bukur dhe kryelartë, Tony Montana (Al Pacino) duket i paaftë t’i heqë sytë nga ajo.

Dhe nuk është i vetmi…Një nga aktoret më të bukura dhe më shik të të gjitha kohërave.

Ajo është një damë e adhuruar e Hollywood-it, por pavarësisht kësaj Michelle Pfeiffer nuk e ka problem nëse zhduket plotësisht nga skena.

Pfeiffer në vitin 2013 xhiroi filmin “Malaviat”, pak kohë pas të cilit u tërhoq nga Hollywood.

Por u rishfaq në vitin 2017 duke deklaruar:

“Interesimi im për aktrimin nuk është zhdukur në mënyrë misterioze, por me vetëdije kam ulur tempon, pasi kam dashur të kaloj më shumë kohë me fëmijët. Gjatë këtyre katër vjetëve sa nuk isha në skenë, askush nuk më ofroi role për film. Nuk e di, është e mundshme që asnjë regjisor nuk ka dashur të më punësojë, pasi isha tepër përzgjedhëse”, ka zbuluar aktorja.

Pfeiffer në botën e filmit ka hyrë pasi fitoi në zgjedhjen për Miss Orange County. Megjithatë, ajo ka probleme me vetëbesimin. Thotë se është e vetëdijshme se nuk është edukuar që të bëhet aktore.

“Pandërprerë jam në frikë se njerëzit një ditë do ta kuptojnë se jam mashtruar nga aktrimi”, ka deklaruar Pfeiffer.

A nuk është ajo akoma shumë e bukur….

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤