Michelle Obama shkëlqen me Givenchy Couture në darkën e Korrespondentëve të Shtëpisë së Bardhë 2016

Michelle-Obama-WHCD-2

Michelle Obama gjithmonë arrin të na trullosë në sektorin e stilit, dhe paraqitja e saj e fundit mbrëmë në darkën e Korrespondentëve të Shtëpisë së Bardhë si Zonja e Parë nuk ishte ndryshe.

Zonja e Parë kishte veshur një fustan të Givenchy Couture të shfaqur një mbulesë me temina të vogla dhe të mbyllur në qafë. Në darkën e muajit të kaluar të shtetit në Shtëpinë e Bardhë për nder të kryeministrit të Kanadasë, ajo u kthye kokat në një Jason shtypura dizajni Wu (edhe pse ajo kapet me të vërtetë vëmendja jonë ishte flokët e saj Brigitte Bardot-esque).

Michelle-Obama-WHCD

Në një moment mbrëmë, Michelle i ka dhënë një puthje Presidentit Barack Obama, duke krijuar një nga më momentet “Aww” të mbrëmjes. Edhe pse gara Presidenciale 2016 është duke u përmirësuar, ne duhet të themi se do të na mungojë çifti i parë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤