Metodë e thjeshtë për ta krijuar një glob dëbore për fëmijën tuaj

Të rriturit një fëmijë ju ofron një sërë mundësish për ta zhvilluar kreativitetin.

Fëmijët mund të heqin dorë nga lodrat e tyre të preferuara posa hap e mbyll sytë, duke i detyruar prindërit që të gjejnë diçka tjetër që i argëton ata.

Dhe nëse mund të krijoni diçka me duart tuaja, atëherë padyshim se argëtimi është i sigurt.

Çfarë nevojitet për këtë:

– Një gotë të madhe xhami

– Super ngjitës

– Një figurë të vogël plastike për ta futur brenda gotës

– Ujë

– Pak glicerinë

– Temin.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤