Mesazhi prekës i këngëtares së famshme greke: Keqardhje…

View Gallery
2 Photos
Mesazhi prekës i këngëtares së famshme greke: Keqardhje…
ana visi 1

Mesazhi prekës i këngëtares së famshme greke: Keqardhje…
ana visi 2

Këngëtarja e njohur greke Ana Visi ka shprehur dhimbje për jetët e humbura nga zjarri që ka rënë në Athinë.

Në një mesazh prekës në Instagram, ajo thotë se që prej natës së mbrëmshme ndihen të frikësuar.

“Keqardhje … mendimet e të gjithëve nga nata e fundit janë të zeza dhe deri në vdekjen e jetës dhe tejkalimin e kësaj padrejtësie ndaj natyrës dhe ekzistencës sonë, dhe shkatërrimit të krijimit dhe shkatërrimit të shumë përpjekjeve dhe sakrificave”, shkruan ndër të tjera Ana Visi.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤