Merr titullin “Mbretëresha e Instagramit” me 6,6 milionë ndjekës

View Gallery
15 Photos
Merr titullin “Mbretëresha e Instagramit” me 6,6 milionë ndjekës
auto_q131476379841

Merr titullin “Mbretëresha e Instagramit” me 6,6 milionë ndjekës
q11476379854

Merr titullin “Mbretëresha e Instagramit” me 6,6 milionë ndjekës
q21476379857

Merr titullin “Mbretëresha e Instagramit” me 6,6 milionë ndjekës
q31476379860

Merr titullin “Mbretëresha e Instagramit” me 6,6 milionë ndjekës
q41476379862

Merr titullin “Mbretëresha e Instagramit” me 6,6 milionë ndjekës
q51476379867

Merr titullin “Mbretëresha e Instagramit” me 6,6 milionë ndjekës
q61476379870

Merr titullin “Mbretëresha e Instagramit” me 6,6 milionë ndjekës
q71476379873

Merr titullin “Mbretëresha e Instagramit” me 6,6 milionë ndjekës
q81476379876

Merr titullin “Mbretëresha e Instagramit” me 6,6 milionë ndjekës
q91476379879

Merr titullin “Mbretëresha e Instagramit” me 6,6 milionë ndjekës
q111476379881

Merr titullin “Mbretëresha e Instagramit” me 6,6 milionë ndjekës
q121476379839

Merr titullin “Mbretëresha e Instagramit” me 6,6 milionë ndjekës
q141476379844

Merr titullin “Mbretëresha e Instagramit” me 6,6 milionë ndjekës
q151476379846

Merr titullin “Mbretëresha e Instagramit” me 6,6 milionë ndjekës
q161476379848

Modelja amerikane Alexis Ren, 19 vjeçe, nga Kalifornia, SHBA, ka mbledhur 6,6 milionë ndjekës në “Instagram” duke marrë edhe titullin “Mbretëresha e Instagramit”.

Por ajo thotë se lodhet shumë për të nxjerrë ato foto.

“Udhëtime të gjata e të lodhshme, dieta të forta, stërvitje që në orët e para të mëngjesit dhe orë të tëra për të shkrepur fotot perfekte. Suksesi nuk vjen vetë dhe është shumë i lodhshëm për t’u arritur”,- rrëfen ajo.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤