Mera Zymeri plot 25 vite në skenë

Ajo është një artiste e dashur dhe kudo e kërkuar falë zërit të saj, por dihet se ajo ka nisur karrierën e saj muzikore me këngë mjaft domethënëse e kombëtare, ndërsa këtë vit ajo feston 25 vjetorin në skenë.

1-1

Picture 1 of 2

Kjo është këngëtarja e njohur Mera Zymeri, ku mësojmë se për pak ditë ajo do të vijë me një këngë sërish me temë kombëtare për 10 Vjetorin e Pavarëisë së Kosovës.

Orkestrimi i këngës është punuar nga Alban Furtuna ndërsa videoklipi është realiziuar nga Max Production, e në këngë mysafir special është aktori i madh Çun Lajçi.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤