Mënyra profesionale për ti kapur flokët bisht

Flokët e kapura bisht është modeli më i thjeshtë që të gjitha vajzat mund të realizojnë, por duke parë videon e mëposhtme do të kuptojmë sesa gabim i kemi kapur deri më tani flokët.

Nuk ju duhet asgjë më shumë sesa thjesht një llastik tjetër dhe dy kapëse të zeza. Duke qenë se vajza në video flet anglisht më poshtë hap pas hapi si të realizoni një kapje si profesioniste

Ndani flokët në dy pjesë dhe kapni me llastik pjesën e poshtme të flokëve.

Ndani sërisht bishtin në dy pjese dhe vendosni një kapse të vogël midis flokëve për të rritur volumin.

Pasi të keni mbaruar me njërin bisht, lidhni me llastin pjesën e parë të flokëve, por pa harruar flokët e poshtme.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤