Melania Trump vishet me fustan Ralph Lauren, me ngjyra të kuqe, të bardhë dhe të kaltër

View Gallery
3 Photos
Melania Trump vishet me fustan Ralph Lauren, me ngjyra të kuqe, të bardhë dhe të kaltër
Melania 1

Melania Trump vishet me fustan Ralph Lauren, me ngjyra të kuqe, të bardhë dhe të kaltër
Melania 2

Melania Trump vishet me fustan Ralph Lauren, me ngjyra të kuqe, të bardhë dhe të kaltër
Melania 3

Melania Trump vishet me fustan Ralph Lauren, me ngjyra të e kuqe, të bardhë dhe të kaltër, i cili ka kushtuar 2,790$ . Ka patur komente se ajo duket si e veshur me perde për Piknikun e 4 Korrikut të Shtëpisë së Bardhë.

Toto, nuk mendoj se ne jemi në Slloveni më! – u komentua.

Megjithëse ajo është lindur dhe rritur në Evropë, veshja e Melania Trump për piknikun vjetor të Shtëpisë së Bardhë të katër korrikut ishte po aq amerikan sa një byrek me mollë – dhe, duke pasur parasysh të gjithë atë fustanin blu dhe të bardhë, dukshëm të frymëzuar nga Dorothy në “The Wizard of Oz”.

Zonja e parë, e cila u bashkua me Presidentin Trump në pritjen e familjeve ushtarake për fishekzjarre dhe ushqim, mbante një fustan të gjatë nga Ralph Lauren.

Në një lëvizje që mund të bënte që disa historianë të Luftës Revolucionare të ngrinin një vetull, FLOTUS i shoqëronte të gjitha veshjet e saj amerikane me një rrip lëkure prej lëkure të kuqe nga Alexander McQueen – një etiketë me bazë në Britani. Çmimi fillestar në $ 921, aktualisht është në shitje për $ 552.

E fundit por jo më pak e rëndësishme, Melania Trump u kthye nga projektuesi francez i këpucëve Christian Louboutin për këpucët e saj të kuqe prej lëkure.

Ajo, më vonë, shkroi një mesazh për ndarjen e imazheve nga festimi i Shtëpisë së Bardhë, foto e cila tregoi binjakëzimin e saj me Presidentin Trump, i cili mbante një kollaro të kuqe dhe një kostum blu të errët të marinës për këtë rast.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤