Melania Trump i befason të gjithë me një fustan Céline

View Gallery
12 Photos
Melania Trump i befason të gjithë me një fustan Céline
Melania 1

Melania Trump i befason të gjithë me një fustan Céline
Melania 2

Melania Trump i befason të gjithë me një fustan Céline
Melania 3

Melania Trump i befason të gjithë me një fustan Céline
Melania 4

Melania Trump i befason të gjithë me një fustan Céline
Melania 5

Melania Trump i befason të gjithë me një fustan Céline
Melania 6

Melania Trump i befason të gjithë me një fustan Céline
Melania 7

Melania Trump i befason të gjithë me një fustan Céline
Melania 8

Melania Trump i befason të gjithë me një fustan Céline
Melania 9

Melania Trump i befason të gjithë me një fustan Céline
Melania 10

Melania Trump i befason të gjithë me një fustan Céline
Melania 11

Melania Trump i befason të gjithë me një fustan Céline
Melania 12

Melania Trump vodhi vëmendjen e të gjithëve gjatë Ballos së Kongresit, të mbajtur në Shtëpinë e Bardhë.

Zonja e Parë, 48 vjeç, kishte veshur një fustan të bardhë Céline.

Donald Trump foli për katër minuta dhe ia kaloi mikrofonin të shoqes, të cilën e vlerësoi për dekorimet.

“Mirë se vini në Shtëpinë e Bardhë. Shijojeni mbrëmjen. Krishtlindje të gëzuara dhe një Vit të Ri të lumtur dhe të shëndetshëm,” tha ajo.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤