Melania refuzoi përsëri që të kapte dorën e Trump…

Melania Trump refuzoi që të kapte dorën e Donald Trump, ndërsa po përpiqej që të mbante fustanin për shkak të erërave të forta.

Presidenti i Amerikës, Donald Trump, pas kësaj sjelljeje të saj, ka bërë bujë më sjelljet e tij kundrejt bashkëshortes.

Trump la Melaninë vetëm dhe u nis për të hypur në avion, ndërsa moti ishte shumë i keq.

Çifti doli nga makina e tyre për të hipur në aeroplan por u përplasën me erërat e forta.

Mes kushteve të këqija atmosferike, presidenti nxitoi për tek shkallët e avionit presidencial pa hedhur asnjë vështrim tek bashkëshortja e tij.

Ndërsa Melania e ndoqi nga pas, duke u përpjekur të mbante fustanin mbas trupit, që të shamngte çdo incident që nuk do ti shkonte një Zonje të Parë.

Por vetëm pak minuta më parë, kur çifti presidencial bëri uljen nga një avion tjetër, Melania refuzoi që të kapte dorën Trump ndërsa po përpiqej që të mbante fustanin për shkak të erërave të forta.

Por nuk është hera e parë që Melania Trump bën këtë veprim, pasi është e përsëritur.

Melania disa herë,nëpërmjet disa detajeve në sjellje e veshje, ka shprehur një farë kundërshtimi dhe pavarësie ndaj Donald Trump.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤