Melania përgatit darkën e parë shtetërore, mes luksit dhe ankthit për perfeksion

View Gallery
12 Photos
Melania përgatit darkën e parë shtetërore, mes luksit dhe ankthit për perfeksion
Darka 12

Melania përgatit darkën e parë shtetërore, mes luksit dhe ankthit për perfeksion
Darka 11

Melania përgatit darkën e parë shtetërore, mes luksit dhe ankthit për perfeksion
Darka 10

Melania përgatit darkën e parë shtetërore, mes luksit dhe ankthit për perfeksion
Darka 9

Melania përgatit darkën e parë shtetërore, mes luksit dhe ankthit për perfeksion
Darka 8

Melania përgatit darkën e parë shtetërore, mes luksit dhe ankthit për perfeksion
Darka 7

Melania përgatit darkën e parë shtetërore, mes luksit dhe ankthit për perfeksion
Darka 6

Melania përgatit darkën e parë shtetërore, mes luksit dhe ankthit për perfeksion
Darka 5

Melania përgatit darkën e parë shtetërore, mes luksit dhe ankthit për perfeksion
Darka 4

Melania përgatit darkën e parë shtetërore, mes luksit dhe ankthit për perfeksion
Darka 3

Melania përgatit darkën e parë shtetërore, mes luksit dhe ankthit për perfeksion
Darka 2

Melania përgatit darkën e parë shtetërore, mes luksit dhe ankthit për perfeksion
Darka 1

Të hënën në mbrëmje, Shtëpia e Bardhë postoi disa foto që tregojnë parapërgatitjet e të parës darkë shtetërore të presidentit Donald Trump.

Ky i fundit do të presë presidentin francez, Emmanuel Macron.

Gjithçka është përgatitur nën kujdesin e Zonjës së Parë, Melania Trump.

Reporterët u lejuan për pak minuta të filmojnë të gjithë atmosferën, duke nisur që nga tavolinat e karriget e arta e deri tek gotat e florinjta.

Në darkë do jenë të ftuar 130 persona.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤