Meghan Markle mund të ketë një dhuratë mbretërore…

View Gallery
10 Photos
Meghan Markle mund të ketë një dhuratë mbretërore…
Meghan 1

Meghan Markle mund të ketë një dhuratë mbretërore…
Queen-Elizabeth-II_3433984b

Meghan Markle mund të ketë një dhuratë mbretërore…
Meghan 2

Meghan Markle mund të ketë një dhuratë mbretërore…
The-Queen-Elizabeth-II

Meghan Markle mund të ketë një dhuratë mbretërore…
meghan-1

Meghan Markle mund të ketë një dhuratë mbretërore…
Meghan Markle 1

Meghan Markle mund të ketë një dhuratë mbretërore…
120518092732-queen-elizabeth-ii-story-top

Meghan Markle mund të ketë një dhuratë mbretërore…
Meghan 1

Meghan Markle mund të ketë një dhuratë mbretërore…
meghan

Meghan Markle mund të ketë një dhuratë mbretërore…
queen-elizabeth-ii

Mbretëresha vendos ti dhurojë diçka me vlerë Meghan Markle për vitin e ri…

Të jesh një pjestar i familjes mbretërore duhet të jetë paksa e ndërlikuar sidomos gjatë festive të fundvitit.

Thuhet se Mbretëresha Elizabeth II po planifikon që t’i japë dhuratën perfekte për vitin e ri nuses së nipit të saj Meghan Markle.

Burime mbretërore thonë se Madhëria e saj do i kalojë një nga patronazhet e saj mbretërorë Meghan Markle.

Patronazhet janë bamirësitë dhe kauzat e mira që Mbretëresha ka zgjedhur t’i ketë nën kujdesin e saj për vite me rradhë, prandaj është një goxha lajm që në javët në vazhdim do kalojë një prej tyre te Meghan.

Duke qenë se Mbretëresha dhe Dukesha kanë biseduar kohët e fundit mbi mundësitë e këtij patronazhi, thuhet se diskutimet vazhdojnë pavarësisht faktit se cilat kauza do të administrohen nga Meghan.

Deri më tani Dukesha e Sussex është përfshirë me disa kauza duke përmendur këtu fushatën për Edukimin e Femrave, Bashëkpunimin e Universiteteve të Komonuelthit dhe Teatrin Kombëtar.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤