Meghan Markle dhe Princi Harry duken kaq të dashuruar në Londër!

View Gallery
5 Photos
Meghan Markle dhe Princi Harry duken kaq të dashuruar në Londër!
Harry dhe Meghan

Meghan Markle dhe Princi Harry duken kaq të dashuruar në Londër!
Harry dhe Meghan

Meghan Markle dhe Princi Harry duken kaq të dashuruar në Londër!
Harry dhe Meghan

Meghan Markle dhe Princi Harry duken kaq të dashuruar në Londër!
Harry dhe Meghan

Meghan Markle dhe Princi Harry duken kaq të dashuruar në Londër!
Harry

Meghan Markler dhe Pinci Harry thjeshtë nuk mund të marrin mjaft nga njëri-tjetri … dhe ne nuk mund të marrim mjaft prej tyre!

Duka dhe Dukesha e Sussex bënë një tjetër paraqitje mbretërore të enjten, duke dalë nga Shtëpia e Marlborough në Londër, Angli, me buzëqeshjet më të mëdha në fytyrat e tyre.

Meghan, elegante në një veshje të ndritshme të verdhë Brandon Maxwell, që tregoi shpatullat e saj, nuk mundi t’ja ndante sytë e Harryit, pasi të dy morën pjesë në pritjen për sfidën e rinisë së Commonwealth-it.

Në një moment, ish ylli i Suits mrekullisht arriti tek burri i saj, duke e vendosur dorën e saj në krahun e tij të djathtë, ndërsa ata ishin të angazhuar në një bisedë private.

Që nga martesa e tyre në Katedralen e Shën Gjergjit më 19 maj, Meghan, 36 vjeç dhe Harry, 33, kanë bërë një numër të shfaqjeve publike së bashku dhe, duket qartë, se bukuroshja brune është duke e dashur shumë jetën e saj të re si mbretërore.

Një burim mbretëror i tha ET muajin e kaluar se dukeshës “ka qenë e shqetësuar” për të përfshirë në rolin e saj dhe për të mësuar sa më shumë që të jetë e mundur.

“Ajo është e gatshme të punojë sa më shumë që të jetë e mundur në sa më shumë projekte që do t’i lejojnë,” tha burimi, duke shtuar se Meghan ka të ngjarë të shpallë patronazhin e saj të parë së shpejti.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤