Megan Fox publikon foto të rralla të fëmijëve të saj të adhurueshëm

Megan Fox publikon në Snap foto të rralla të fëmijëve të saj të adhurueshëm.

Fëmijët i ka me ish bashkëshortin e saj Brian Austin Green.

Megan Fox na jep një pamje të jetës së saj familjare. Duket si një familje e lumtur, e shëndetshme!

Fox dhe Green paraqitën kërkesën për divorc në gusht të vitit 2015, por, që atëherë, kanë rindërtuar marrëdhëniet e tyre, madje edhe duke shkuar në një muaj bebi para ditëlindjes së Journey, në maj 2016.

Ylli i “New Girl” ndau të hënën një foto të rrallë me tre fëmijët e saj dhe të Brian Austin Green, një kolazh të stilit polaroid të Noah 4-vjeçar, Bodhi 3-vjeçar dhe vogëlushes Journey, pak ditë përpara ditëlindjes së parë të saj të parë më 4 gusht!

Pavarësisht nga jeta familjare, Fox ka qenë gjithashtu e zënë me shumë punë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤