Megan Fox, provokuese në setin e ri fotografik të veshjeve intime

Top-modelja Megan Fox është bërë së fundmi bashkëpronare e markës së veshjeve intime të “Frederick’s of Hollywood”.

 

Megan Fox 1

Picture 1 of 6

Përveçse ka fuqi vendimmarrëse dhe një sërë detyrash si biznesmene, ajo ka vendosur edhe të pozojë si protagoniste në fushatën e re pranverë-verë.

Fotot janë shumë “hot”, me një Megan Fox që shfaqet para telekamerës në një kolazh fotosh me ngjyra të ndezura.

Tani që Fox mund të vendosë vetë për gjithçka në biznesin e ri, mund të çlirojë përfundimisht edhe anën e saj provokuese.

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤