Medina Hajraj, fiton kurorën e vajzës shqiptare më të bukur në botë

View Gallery
2 Photos
Medina Hajraj, fiton kurorën e vajzës shqiptare më të bukur në botë
15220172_1160752134011005_400117936245023627_n1480142349

Medina Hajraj, fiton kurorën e vajzës shqiptare më të bukur në botë
auto_dsc_3096-587x38914801420541480143957

Medina Hajraj, 17 vjeçe, ka fituar kurorën e vajzës shqiptare më të bukur në botë. Ajo vjen nga Suedia dhe është me prejardhje nga Prishtina.
loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤