Me najlon dhe hekur: mund të bëni mrekulli në kopshtin tuaj!

Blogerë të ndryshëm kanë publikuar udhëzimet se si ta ndërtoni dyshekun e ujit, të cilin familja juaj do ta adhurojë këtë verë.

Dyshekun mund ta përdorin, bebet dhe fëmijët e vegjël, sepse është plotësisht i sigurt.

Materiali që ju nevojitet:

– Hekur për hekurosje,
– Najlon,
– Shirit ngjitës,
– Ujë.

Dhe tani ndiqni në video veprimet e thjeshta dhe do ta ngazëlleni familjen tuaj.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤