Me këto imazhe, gruaja e Medës ia kalon nuseve të artistëve shqiptar

Luljeta është ndër nuset më të bukura të estradës.

5-5

Picture 1 of 3

Ndonëse nënë e 4 fëmijëve ajo arrin të mbajë në formë linjat trupore, e cila padyshim që shkëlqen në çdo paraqitje të saj. Luljeta është aktive edhe në rrjetet sociale ku publikon imazhe të llojllojshme.

Me këtë pamje unike dhe magjepëse, padyshim që mund të konsiderohet nusja më e bukur e artistëve shqiptar, të cilën do e kenë zili shumë femra të tjera.

Meda dhe Lulja janë të martuar që një kohë të cilët duken tejet të lumtur me njëri-tjetrin, madje nuk hezitojnë që dashurinë e tyre të shfaqin edhe në publik.

Kujtojmë që Meda është ndër këngëtarët më të suksesshëm me një karrierë të bujshme profesionale, duke na sjellë hite tejet të pëlqyera.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤