Me këtë truk nuk do t’ju grisen më getat

geta1490984423

Getat janë “mundimi” më i madh për femrat për shumë arsye.

Mënyra se si ato “ndalojnë” qarkullimin e gjakut rreth stomakut, tërheqja e tyre disa herë gjatë ditës dhe, sigurisht, arsyeja më e madhe, grisja e tyre shumë e shpeshtë.

Por duket se për këtë të fundit ka një zgjidhje.

Sipas PureWow, përgjigja është e fshehur në frigoriferin tonë. E gjitha që ju duhet të bëni është t’i ngrini ato.

Kur ju blini një palë geta të reja mbajini ato nën ujë derisa të lagen krejtësisht dhe më pas vendosini në një qese plastike dhe vendosini ato në ftohësin tuaj gjatë natës.

Mëngjesin tjetër nxirrini ato për tu shkrirë.

Ky mashtrim i “pazakontë” funksion pasi temperaturat e ulëta forcojnë getat tuaja dhe i bëjnë më pak të ndjeshme, duke penguar që ato të grisen.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤