Me apo pa mjekër?!

beard4_3490551b

Çfarë thotë shkenca për meshkujt me mjekër e mustaqe?

Djemtë e AsapScience kanë hapur një debat duke i diskutuar të mirat dhe të këqijat shkencore e të pasurit një mjekër apo një fytyrë të rruar, pasi që studimet e mëhershme kishin zbuluar se 60 për qind e komunikimeve verbale ndikohen nga mënyra se si duket fytyra jonë.

Në një anketim me studentë kolegji, meshkujt me mjekër ishin parë si më dominues dhe agresivë – karakteristika të cilat nuk duhet t’i keni në një intervistë pune. Ndërsa, një anketim tjetër i ka cilësuar mjekrat si më pak atraktive.

Në anën tjetër, studimi i cili kishte konkluduar se profesionistët e burimeve njerëzore preferojnë meshkujt me fytyrë të rruar ishte financuar nga një kompani e rrojës – gjë që bën të mendojmë se këtë e kanë thënë me qëllim…

Sido që të jetë, në videon e mëposhtme mund ta shihni një video të përgatitur nga AsapScience dhe të shihni se çfarë thonë ata për meshkujt me mjekër dhe ata me fytyrë të rruar.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤