Mbytet në pishinën e shtëpisë djali 1-vjeçar i këngëtarit të njohur

View Gallery
3 Photos
Mbytet në pishinën e shtëpisë djali 1-vjeçar i këngëtarit të njohur
DJ Bani 1

Mbytet në pishinën e shtëpisë djali 1-vjeçar i këngëtarit të njohur
DJ Bani 2

Mbytet në pishinën e shtëpisë djali 1-vjeçar i këngëtarit të njohur
DJ Bani 3

Një dhimbje e madhe ka kapluar familjen e këngëtarit dhe DJ D’banj, pasi ka humbur djalin e tij vetëm 1 vjeç.

“CNN” shkruan se vogëlushi humbi jetën pasi u mbyt në pishinën e shtëpisë së këngëtarit Lagos.

Ndonëse D’banj nuk ka bërë një koment për vdekjen e të birit duke mos dhënë detaje rreth lajmit të hidhur, ai ka postuar një sfond të zi në faqen e tij të Instagram me mbishkrimin:

“Duke u vënë në provë, por Zoti im është gjithmonë dhe përgjithmonë besnik”.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤