Mbretëresha Rania shfaqet kaq mbretërore dhe elegante!

View Gallery
6 Photos
Mbretëresha Rania shfaqet kaq mbretërore dhe elegante!
Rania 1

Mbretëresha Rania shfaqet kaq mbretërore dhe elegante!
Rania 2

Mbretëresha Rania shfaqet kaq mbretërore dhe elegante!
Rania 3

Mbretëresha Rania shfaqet kaq mbretërore dhe elegante!
Rania 4

Mbretëresha Rania shfaqet kaq mbretërore dhe elegante!
Rania 5

Mbretëresha Rania shfaqet kaq mbretërore dhe elegante!
Rania 6

Kemi shkruajtur jo pak herë për Rania Al-Abdullah, Mbretëreshën e Jordanisë.

E martuar me Mbretin aktual të Jordanisë, Abdullah bin Al-Hussein, ajo mund të konsiderohet një aktiviste e flaktë në mbrojtjen dhe mbështetjen e çeshtjeve që lidhen me arsimin, shëndetësinë, fuqizimin e komunitetit, të rinjtë, dialogun ndër-kulturor dhe mikro-financat.

Rania është e kudo gjendur. Gjithmonë në mbështetje të një kauze, veçanërisht e përkushtuar për edukimin e të rinjve, për personat në nevojë, gjithmonë duke përcjellë shpresë dhe optimizëm.

Kështu edhe ditët e para të majit ka qenë shumë aktive me takime e forume. Por qëllimi i këtij shkrimi është t’ju përcjellë një Mbretëresha Rania tejet elegante në një prej këtyre eventeve.

Mbretëresha Rania është paraqitur kaq e bukur gjatë një dreke të mbajtur për nder të donatorëve të Fondacionit të Lumenjve të Jordan, Amman, Jordani , më 8 maj.

Por, nëse dëshironi të shikoni edhe fjalimin e saj në datë 9 maj, në një tjetër forum, po jua përcjellim edhe atë.

EBRD Annual Meeting and Business Forum Speech

كلمة الملكة رانيا خلال الاجتماع السنوي ومنتدى أعمال البنك الأوروبي لإعادة الإعمار والتنميةالبحر الميت، الأردن/ 9 أيار 2018Queen Rania’s speech at the EBRD Annual Meeting and Business Forum Dead Sea, Jordan/ 9th May 2018

Gepostet von Queen Rania am Mittwoch, 9. Mai 2018

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤