Mbretëresha Rania e Jordanisë merr veshjet e saj mbretërore në Kinë

View Gallery
8 Photos
Mbretëresha Rania e Jordanisë merr veshjet e saj mbretërore në Kinë
Rania 1

Mbretëresha Rania e Jordanisë merr veshjet e saj mbretërore në Kinë
Rania 2

Mbretëresha Rania e Jordanisë merr veshjet e saj mbretërore në Kinë
Rania 3

Mbretëresha Rania e Jordanisë merr veshjet e saj mbretërore në Kinë
Rania 4

Mbretëresha Rania e Jordanisë merr veshjet e saj mbretërore në Kinë
Rania 5

Mbretëresha Rania e Jordanisë merr veshjet e saj mbretërore në Kinë
Rania 6

Mbretëresha Rania e Jordanisë merr veshjet e saj mbretërore në Kinë
Rania 7

Mbretëresha Rania e Jordanisë merr veshjet e saj mbretërore në Kinë
Rania 8

Mbretëresha Rania e Jordanisë e filloi shtatorin me ndalesa në Hangzhou dhe Zhejiang të Kinës.

Madhëria e saj udhëtoi në rajon për t’u takuar me CEO e Alibaba Jack Ma, para se të fliste në konferencën e Filantropisë XIN për të diskutuar nevojën për mbështetje të vazhdueshme për iniciativat globale të edukimit.

Dhe në të dyja rastet, Madhëria e saj debutoi me dy veshje të frymëzuara nga meshkujt me lulëzimin femëror.

Për një vizitë në selinë e Alibaba, Madhëria e saj u vesh në mantelin e For Restless Sleepers. Kjo ishte varianti më i mirë për të rritur qasjen e thjeshtë të mbretëreshës Rania në veshjen e ditës, një këmishë oksford dhe pantallona të zeza.

Një brez i gjërë i frymëzuar në vitet 1980 nxori belin e hollë, për të krijuar një siluetë lady, ndërsa perlat dhe bizhuteritë me diamant ofruan një shkëlqim të sofistikuar.

Mund të shijoni fotogalerinë edhe videon…

The XIN Philanthropy Conference Speech

مقتطفات من خطاب الملكة رانيا خلال مؤتمر حول العطاء الإنساني في مدينة هانغتشوهانغتشو، الصين/ 5 أيلول 2018Highlights of Queen Rania’s speech during the XIN Philanthropy Conference.Hangzhou, China / 5 September 2018

Gepostet von Queen Rania am Donnerstag, 6. September 2018

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤