Mbretëresha Mathilde e Belgjikës dhe Mbretëresha Rania e Jordanisë i gëzohen një ditë me diell në Bryzh

belgiums-king-philippe-r-queen-mathilde-l-jordans-king-abdullah-2nd-r-his-wife-queen

Mathilde, 43 vjeç, dhe Rania, 45 vjeç, dukeshin mahnitëse me stilin e tyre. Mbretëresha Rania kishte veshur një fustan të zi dhe të bardhë për vizitën e tyre jashtë në Bryzh.

3459A5E200000578-3599042-image-a-80_1463669828734

3459D79600000578-3599042-image-a-81_1463669833874

Dyshja mbretërore doli për pazar çokollatash. Bashkëshortët, Mbreti Phillipe dhe Abdullah i kanë shoqëruar ato në vizitën e tyre në qytet në veriperëndim të Belgjikës.

3459A7A800000578-3599042-image-a-82_1463669970313

Mathilde është e mbuluar në rozë, ajo kishte veshur një fustan rozë të kombinuar me një lule në kokë dhe me çantën e saj rozë.

346192F000000578-3599042-image-a-79_1463669735083

90fdc291f6c2b6f1cd556928f62f7efe

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤