Mbretëresha Letizia shkon në Madrid me veshje të thjeshtë e të qëlluar dhe duket aq mbretërore!

queen-letizia

Mbretëresha Letizia e Spanjës është e mirënjohur për faktin se favorizon stilet e trendeve të fundit, pavarësisht nëse kjo do të thotë një fustan jeshil në ngjyrë ulliri ose një kapele florale në kokë.

Por ajo ka, gjithashtu, edhe një tendencë për të mbajtur gjërat klasike ku aksesorët janë shqetësimi i saj. Me çdo trend të ri të saj, ka dalë një e përbashkët – një qasje e dallueshme e qëlluar – dhe pamja e saj e fundit nuk është e ndryshme.

holding-queen-letizia-celebrity-style

Kur Mbretëresha Letizia doli në Madrid në mëngjes për të folur në kremtimin e dhjetëvjetorit të Fondacionit Microfinanca e BBVA, ajo edhe një herë theu mitin e kombinimit të ngjyrave, duke i kombinuar ato në një mënyrë që ndihet e freskët.

Çanta e saj e dorës dhe këpucët me taka të kombinuara përputhen të e duken si një formë drejtkëndëshe, duke siguruar një fije të ftohtë teksturale për një bluzë me kopsa. Një detaj romantik, dantella mbi mëngët prek elegancën e vjetër botërore dhe vjen me mjaft vëllim të mjaftueshëm për të kompensuar skajin me formë të lapsit, të bërë në të njëjtën hije si çanta dhe këpucët e saj.

Me zgjuarsi, ajo vendosi të mos ngarkohej në aksesorë shtesë, duke zgjedhur në vend të saj një palë vathë të thjeshtë për një paraqitje mbretërore nga koka tek këmbët.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤