Mbretëresha Letizia përsëri në majë!

Queen-Letizia-White-Top-Black-Pants-June-2016 (4)

Kjo është pjesë e detyrave të Mbretëreshës Letizia për të marrë pjesë në ngjarjet formale gjatë gjithë vitit, dhe për këtë, ajo e mori shembullin e përsosur të veshjes. E veshur me pantallona të përshtatura pak të gjëra, përfundojnë në pikën e përsosur të kombinimit me këpucët e saj. Letizia mori pjesë në një prezantim për Telefonica’s Platform of Contents për TV me një bluzë të bardhë.

Dizajni i saj me mëngë të shkurtra të përfshira dy vija të zeza nuk ishte një look sexy. Në fakt, mbretëresha dukej po aq e sofistikuar si kurba që përputhet me koordinatat.

Queen-Letizia-White-Top-Black-Pants-June-2016 (3)Queen-Letizia-White-Top-Black-Pants-June-2016 (2)Queen-Letizia-White-Top-Black-Pants-June-2016 (5)Queen-Letizia-White-Top-Black-Pants-June-2016 (1)

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤