Mbretëresha Letizia dhe Mbreti Felipe përballuan “stuhi” kur u bashkuan, por kanë qenë të lumtur që nga ajo kohë…..

View Gallery
16 Photos
Mbretëresha Letizia dhe Mbreti Felipe përballuan “stuhi” kur u bashkuan, por kanë qenë të lumtur që nga ajo kohë…..
Queen-Letizia-Spain

Mbretëresha Letizia dhe Mbreti Felipe përballuan “stuhi” kur u bashkuan, por kanë qenë të lumtur që nga ajo kohë…..
Queen-Letizia-Spain 2

Mbretëresha Letizia dhe Mbreti Felipe përballuan “stuhi” kur u bashkuan, por kanë qenë të lumtur që nga ajo kohë…..
queen-letizia

Mbretëresha Letizia dhe Mbreti Felipe përballuan “stuhi” kur u bashkuan, por kanë qenë të lumtur që nga ajo kohë…..
Queen Letizia

Mbretëresha Letizia dhe Mbreti Felipe përballuan “stuhi” kur u bashkuan, por kanë qenë të lumtur që nga ajo kohë…..
spains-king-felipe-queen-letizia-smile-crowd-during-visit-colombres-asturias

Mbretëresha Letizia dhe Mbreti Felipe përballuan “stuhi” kur u bashkuan, por kanë qenë të lumtur që nga ajo kohë…..

Mbretëresha Letizia dhe Mbreti Felipe përballuan “stuhi” kur u bashkuan, por kanë qenë të lumtur që nga ajo kohë…..

Mbretëresha Letizia dhe Mbreti Felipe përballuan “stuhi” kur u bashkuan, por kanë qenë të lumtur që nga ajo kohë…..

Mbretëresha Letizia dhe Mbreti Felipe përballuan “stuhi” kur u bashkuan, por kanë qenë të lumtur që nga ajo kohë…..
Letizia

Mbretëresha Letizia dhe Mbreti Felipe përballuan “stuhi” kur u bashkuan, por kanë qenë të lumtur që nga ajo kohë…..
spains-king-felipe-vi-his-wife-queen-letizia

Mbretëresha Letizia dhe Mbreti Felipe përballuan “stuhi” kur u bashkuan, por kanë qenë të lumtur që nga ajo kohë…..
princess-letizia

Mbretëresha Letizia dhe Mbreti Felipe përballuan “stuhi” kur u bashkuan, por kanë qenë të lumtur që nga ajo kohë…..
felipe-letizia

Mbretëresha Letizia dhe Mbreti Felipe përballuan “stuhi” kur u bashkuan, por kanë qenë të lumtur që nga ajo kohë…..

Mbretëresha Letizia dhe Mbreti Felipe përballuan “stuhi” kur u bashkuan, por kanë qenë të lumtur që nga ajo kohë…..
Queen Letizai Family 2

Mbretëresha Letizia dhe Mbreti Felipe përballuan “stuhi” kur u bashkuan, por kanë qenë të lumtur që nga ajo kohë…..
Queen Letizai Family 3

Mbretëresha Letizia dhe Mbreti Felipe përballuan “stuhi” kur u bashkuan, por kanë qenë të lumtur që nga ajo kohë…..
Queen Letizai Family 5

Për 15 vitet e fundit – që nga shpallja e angazhimit të tyre në 2003 – Mbretëresha Letizia dhe Mbreti Felipe VI i Spanjës kanë ndarë me ne më shumë se disa momente të ëmbla.

Dasma e tyre magjepsëse në vitin 2004 ishte një ngjarje e vërtetë zanash.

Lindja e dy vajzave të tyre, Princesha Leonor dhe Infanta Sofía, një shkak për festim të madh!

Dhe në paraqitjet e tyre të përditshme, zyrtare si edhe nëpër udhëtime, gjithmonë ata duken të buzëqeshur dhe absolutisht të lumtur.

Nga mënyra se si Felipe ndihmon Letizia, sa herë që ajo është në këmbë dhe me taka, duke u kujdesur për të shmangur pamjet e pahijshme dhe pëshpëritjet që ata mund të ndajnë në dëgjimet publike, është shumë e qartë se dashuria mes këtyre dy mbretërorëve bëhet më e fortë me kalimin e kohës.

Ata vërtet janë një çift super i bukur – shikoni se çfarë nënkuptojmë, duke kaluar nëpër momentet e tyre më të adhurueshme në fotogaleri.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤