Mbretëresha Geraldine, “Trëndafili i Bardhë i Hungarisë”, Requiem në 15 vjetorin e ndarjes nga jeta!

Në datë 22 tetor u mbushën 15 vjet nga momenti i ndarjes nga jeta të Mbretëreshës së shqiptarëve Geraldine.

Princi Leka II ka publikuar dy statuse në faqen e tij zyrtare, i pari i datës 21 tetor, lidhur me ceremoninë e organizuar nga ambasada shqiptare në Hungari, dhe i dyti i datës 22 tetor, ditën e 15 vjetorit të ndarjes nga jeta të “Trëndafilit të Bardhë të Hungarise” – Mbretëreshës Geraldine.

“Me rastin e 105 vjetorit te Pavaresise, Ambasada Shqiptare ne Hungari, nen kujdesin e vecante te SHT Z Arian Spasse organizoi ne ambjentet e Muzeut Kombetar ne Budapest nje ekspozite kushtuar Mbretereshes Geraldine,”Trendafilit te Bardhe te Hungarise “.

Gjej rastin te falenderoj perzemersisht Ambasaden Shqiptare dhe Z Spasse per kete organizim dhe pritje dinjitoze, duke perfshire ne kete event historik personalitete te shquar te vendit mik!

Gjithashtu deshiroj te falenderoj drejtorin e pergjithshem te Muzeut Kombetar Z Benedek Varga per mikpritjen dhe perkushtimin! Uroj qe ky te jete vetem fillimi i nje sere bashkepunimesh ne promovim te historise dhe kultures sone! Princ Leka”

“Sot 15 vjetori i ndarjes nga jeta te M.S. Mbretereshes Geraldine

Requiem aeternam! E përjetshëm!”

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤