Mbrëmje gala, Melanie Trump më elegante se kurrë

View Gallery
12 Photos
Mbrëmje gala, Melanie Trump më elegante se kurrë
637024__b1ncthr_e

Mbrëmje gala, Melanie Trump më elegante se kurrë
637024__b1xw963sox

Mbrëmje gala, Melanie Trump më elegante se kurrë
637024__bym562roe

Mbrëmje gala, Melanie Trump më elegante se kurrë
637024__hj65ahbog

Mbrëmje gala, Melanie Trump më elegante se kurrë
637024__hjx896hsdg

Mbrëmje gala, Melanie Trump më elegante se kurrë
637024__hy_q62b_g

Mbrëmje gala, Melanie Trump më elegante se kurrë
637024__rjge96nhug

Mbrëmje gala, Melanie Trump më elegante se kurrë
637024__s1p9t3h_l

Mbrëmje gala, Melanie Trump më elegante se kurrë
637024__skucanb_g

Mbrëmje gala, Melanie Trump më elegante se kurrë
637024__sy7q63hug

Mbrëmje gala, Melanie Trump më elegante se kurrë
637024__sya5anbue

Mbrëmje gala, Melanie Trump më elegante se kurrë
aamdfes-img

Presidenti Donald Trump dhe e shoqja kanë marrë pjesë në galanë vjetore të Kryqit të Kuq.

Ceremonia e së shtunës mbrëma, u mbajt në një nga pronat e presidentit pasanik, klubin Mar-a-Lago, në Florida.

Në fotografitë e çiftit presidencial, zonja e parë shihet e veshur me një fustan elegant rozë të ndezur. Ndërkohë Trump, me kostumin klasik, ndërsa duket sikur buzëqesh i sforcuar.

Ndërkohë Kryqi i Kuq, lajmëroi se do marrë masa për t’u dhënë mbështetje personave të prekur nga dekreti i firmosur prej Trump, që godet shtetasit myslimanë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CLOSE
CLOSE
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤