Mbrëmë u martua ish e dashura e Getoar Selimit, shikojeni si nuse në vello

Edhe një dasmë e madhe…

Hana Shehu 1

Picture 1 of 2

Është martaur Hana Shehu, ish- e dashura e reperit të Tingulli 3 Getoar Selimi.

Hana është shfaqur e veshur në fustanin e nusërisë dhe është postuar në instagram nga një shoqe e saj.

Një nuse mahnitëse në detaje…

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤