Martesa përrallore e Heidi Range

Martesa përrallore e Heidi Range, ajo hipën në limuzinë dhe pi pak shampanjë para se të thotë “po”

m14

Heidi Range u martua me partneri e saj Alex Partakis, me të cilin është bashkë që prej dy vjetësh, me një ceremoni madhështore të shtunën në Firence.

m13

37DFC09500000578-3773071-image-a-202_1472990179829

Ish-anëtarja 33-vjeçare e grupit Sugababes u duk vetë shembëlltyra e elegancës dhe e sofistikimit teksa hyri në limuzinë dhe ktheu pak shampanjë nga gota e saj, si për të hequr pak emocionet.

msd

ms4

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤