Mariah Carey u pasurua nga hiti i Krishtlindjeve të 1994

Hitet e Mariah Carey çdo herë dëgjohen dhe nuk shterojnë asnjëherë!

Megjithatë, përveç se kalon kohë e gjatë nga hitet e saj të mahnitshme, po del të jetë se edhe pas dekadave, Mariah po përfiton aq shumë nga zëri i bukur i saj.

Kjo pasi sipas disa kalkulimeve të The Economist, del të jetë se Mariah Carey me ”All I want for Christmas is you”, ka arritur të xhirojë në llogarinë e saj hiq më pak se 60 milionë dollarë.

”All I want for Christmas is you” është hit i vitit 1994, por që ende tutje po e pasuron yllin e muzikës Mariah Carey.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤