Maral transformohet në mënyrë të pabesueshme, nuk do ta njihni

Hazal Kaya, e njohur në Shqipëri për rolin e saj kryesor në filim ‘Maral’, është një nga aktoret më të bukura në kinematografinë turke dhe kohët e fundit është përfolur shumë për kilet e tepërta që ka marrë.

Hazal Kaya 1

Picture 1 of 6

Por në setin e ri fotografik ajo është transformuar tërësisht.

Ylli i Turqisë ka pozuar për revistën BeStyle ku shfaqet e dobët, me balluke, flokë të shkrutra dhe me quka në fytyrë.

Imazhi dhe stili i ri i flokëve e bëjnë atë të duket mahnitëse dhe padyshim të vështirë për tu njohur.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤