Mahnisin me perdormancën e tyre Dua Lipa dhe Troye Sivan

auto_dualipa1482440468

Yjet në rritje Dua Lipa dhe Troye Sivan kane performuar versionin e tyre të këngës “Somebody to Love Me” nga Mark Ronson.

Koncerti i fundit i turneut të Dua Lipes, filloi me performancën solo të Sivan i cili pastaj ftoi në skenë Lipan.

Të rrethuar në drita të kaltra dyshja vallëzoi përderisa këndonin këngën e famshme pop.

Për më shumë shikoni videon më poshtë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤