“Magjia” e luleve të qershisë rreth botës

Pranvera është me të vërtetë një nga periudhat më të bukura të vitit.

 

Brooklyn, New York

Picture 1 of 10

I japim lamtumirën të ftohtit të dimrit me shpresën që ditë më të ngrohta, gjelbërim, të vegjlit e kafshëve dhe sigurisht lulet e qershive na presin.

Ne kemi zgjedhur disa nga panoramat më të bukura të krijuara nga çelja e lules së qershisë nga disa vende të botës.

Për më shumë shfletoni galerinë më sipër dhe mrekullohuni!

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤