Lulet që bëjnë “magji”: Vendosni në dhomën e gjumit dhe shërojeni pagjumësinë

Fatkeqësisht shumë njerëz ditëve të sotme vuajnë nga problemet e gjumit, ankthet, pagjumësia, etj.

Megjithatë, fatmirësisht ekziston një mënyrë e thjeshtë dhe natyrale për përmirësimin e kualitetit të gjumit – dhe falë kësaj metode, ju më në fund do të keni mundësi të pushoni si duhet!

Krejt çfarë duhet të bëni është ta vendosni një nga lulet e mëposhtme në dhomën e gjumit dhe ta shijoni qetësinë dhe atmosferën relaksuese:

Livando

Vetitë relaksuese të livandës janë përdorur dhe ditur për shekuj të tërë, pasi që në mënyrë efektive e liron shqetësimin dhe stresin. Gjithashtu livando e ulë pulsin e zemrës dhe ju furnizon me atmosferë qetësuese në dhomë të gjumit – lule e përsosur për të pushuar dhe për gjumë të mirë!

Aloe Vera

Gjatë natës, lulja aloe vera ju furnizon me një sasi të madhe të oksigjenit, e cila ndihmon në problemet e pagjumësisë!

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤