Luledielli për një kauzë të mirë

View Gallery
24 Photos
Luledielli për një kauzë të mirë
angela

Luledielli për një kauzë të mirë
anika-dokle

Luledielli për një kauzë të mirë
isli-islami

Luledielli për një kauzë të mirë
sarahoxha

Luledielli për një kauzë të mirë
14915202_1229559970421251_3843816705557350324_n

Luledielli për një kauzë të mirë
16585434_1942258539336818_7545752498162630656_n

Luledielli për një kauzë të mirë
16649225_1348084821902098_2402782122641834186_n

Luledielli për një kauzë të mirë
16790227_258144917975850_450303290643578880_n

Luledielli për një kauzë të mirë
16806758_1793961740923869_3423592660900776604_n

Luledielli për një kauzë të mirë
16806887_1356319904411923_5847410536607156388_n

Luledielli për një kauzë të mirë
16830708_1349260055117908_5348654177016377910_n

Luledielli për një kauzë të mirë
16830894_1349844861726094_2410777594107029512_n

Luledielli për një kauzë të mirë
16832006_1354624977914749_4103416672012982316_n

Luledielli për një kauzë të mirë
16832219_10212109932534271_938517547209249946_n

Luledielli për një kauzë të mirë
16864197_10154226233111269_732048331126736616_n

Luledielli për një kauzë të mirë
16864783_586736354852990_2070657779706842916_n

Luledielli për një kauzë të mirë
16906182_374208199626582_4677862191624355840_n

Luledielli për një kauzë të mirë
16908504_424945804518767_4743999542611935232_n

Luledielli për një kauzë të mirë
16939540_854779657995376_797202808158097239_n

Luledielli për një kauzë të mirë
16996074_1354624511248129_6151764704930223021_n

Luledielli për një kauzë të mirë
16996505_1354623391248241_6339673375509246521_n

Luledielli për një kauzë të mirë
16996506_1356324544411459_3686366904157921554_n

Luledielli për një kauzë të mirë
16997888_1354632741247306_6765361710282452082_n

Luledielli për një kauzë të mirë
17022525_1265947936821511_6966167466236059511_n

Albana Osmani, moderatorja e njohur e ekranit, ka nisur nismën e saj më të re: Ti je një luledielli, në kuadër të ndihmës për fëmijët e prekur nga sëmundjet e gjakut, që po trajtohen në QSUT.

Gjithçka nisi nën idenë, konceptin dhe kurimin e Albana Osmani. Dëshira për të ndihmuar fëmijët, për t’u përmirësuar kushtet në të cilat ata kurohen dhe trajtohen, është motori me te cilin është konceptuar dhe funksionin kjo fushatë . Për t’ua lehtësuar sado pak dhimbjen dhe kohen e vështirë me të cilën vogëlushët përballen gjatë trajtimeve e kurave, fushata Ti je një luledielli e përmbush qëllimin përmes shitjes së produkteve të krijuara me shumë dashuri dhe përkushtim.

“Të ardhurat e grumbulluara do të shërbejnë për blerjen e aparateve respiratorë, të cilat do të vihen në funksion të fëmijëve te shtruar e që kurohen ne reanimacion, gjithashtu për blerjen e poltronëve të rinj për seancat e kimioterapisë. Teksa vogëlushët do të marrin trajtimin e nevojshëm në këta poltronë ata do të kenë mundësi të jenë më të qetë përgjatë seancave përmes vendosjes së kufjeve në vesh e gjithashtu do të kenë mundësi të shohin filma vizatimore, kështu gjithçka do t’i çojë në botë n e tyre të bukur dhe kjo do t’ju shërbejë për një lehtësi më të madhe psikologjike, emocionale dhe fizike” – shkruan Albana në një nga postimet e saj në Instagram. Produktet e krijuara për fushatën janë bluza prej pambuku ekologjik dhe të riciklueshme. Në këto bluza është stampuar një luledielli, si simbol gjithëpërfshirës i forcës, shpresës dhe jetës. Ata që duan të bëhen pjesë e fushatës i blejnë bluzat përmes faqes online www.annawhitejames.com . Albana Osmani u kujdes të pikturonte dizajnët e më pas ato u përshtatën sipas të gjitha grupmoshave, duke nisur nga brezi i trete për zonjat e zotërinjtë, më tej të rinjtë e të rejat, adoleshentet, fëmijët, foshnjat dhe deri te miqtë e dashur me katër putra. Në bashkëpunim me ProperPizza dhe nën muzikën prekëse të producentit, Flori Mumajesi, është realizuar edhe një video sensibilizuese, në mbështetje të fushatës për grumbullimin e të ardhurave, ku shfaqet vetë moderatorja në pavijonin e Onkohematologjisë pediatrike. Vetë videoja është perceptuar për të dhënë një anë tjetër të medaljes; atë të buzëqeshjes pas trishtimit dhe shpresës pas dëshpërimit. Përgatitjet për këtë nismë kanë nisur edhe më herët, ku në mjaft “billboard”-e në kryeqytet janë afishuar foto të modeleve të bluzave me luledielli, si dhe në një “video wall” në aeroportin “Nënë Tereza” e në disa qytete të tjera. Nismës deri tani i janë bashkuar me qindra njerëz të njohur dhe të zakonshëm.

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤