Lule në shtëpi e kopështe për më shumë freski në verën e nxehtë

Nëse mendoni se freskia vjen vetëm nga kondicioneri gaboheni. Pasi freskia vjen edhe nga pamja e mrekullueshme e luleve përreth nesh.

lule 11

lule 9

lule 15

Kjo freski është për syrin dhe shpirtin tonë. Bukuria e luleve na jep një ndjesi tjetër dhe puna për mbjelljen, mirëmbajtjen e tyre është shumë qetësuese dhe anti stres.

lule 13

lule 8

lule 16

lule 12

Pastaj një buqetë me lule në tavolinën e drekës do të sjellë alegri e gaz për familjen tuaj gjatë ngrënjes. Atëherë jepjani vetes çdo ditë këtë kënaqësi, freskojeni ditën me bukurinë e luleve të freskëta!

lule 7

lule 3

lula 6

lule 5

lule 11

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤