Lugina e Valbonës me ngjyra vjeshte

View Gallery
13 Photos
Lugina e Valbonës me ngjyra vjeshte
Valbonë 1

Lugina e Valbonës me ngjyra vjeshte
Valbonë 2

Lugina e Valbonës me ngjyra vjeshte
Valbonë 3

Lugina e Valbonës me ngjyra vjeshte
Valbonë 4

Lugina e Valbonës me ngjyra vjeshte
Valbonë 5

Lugina e Valbonës me ngjyra vjeshte
Valbonë 6

Lugina e Valbonës me ngjyra vjeshte
Valbonë 7

Lugina e Valbonës me ngjyra vjeshte
Valbonë 8

Lugina e Valbonës me ngjyra vjeshte
Valbonë 9

Lugina e Valbonës me ngjyra vjeshte
Valbonë 10

Lugina e Valbonës me ngjyra vjeshte
Valbonë 11

Lugina e Valbonës me ngjyra vjeshte
Valbonë 12

Lugina e Valbonës me ngjyra vjeshte
Valbonë 13

Këto pamje që të kujtojnë pyjet fantastike të Europës, në fakt i përkasin një prej perlave të Shqipërisë, Luginës së Valbonës në Tropojë.

Ngjyrat e vjeshtës kanë pushtuar tashmë luginën e Valbonës, ku stina e ‘artë’ i ka dhënë një tjetër bukuri kësaj lugine përrallore.

Fotot e shumta që vijnë në redaksinë e “Mapo” nga lexuesit tanë, tregojnë ngjyrat fantastike që ka marrë kjo luginë, ku edhe në këto ditë të ftohta nuk mungojnë grupet e shumta të vizitorëve nga i gjithë vendi.

Lugina e Valbonës dhe lumi më të njëjtin emër janë një prej destinacioneve më të vizituara në Shqipëri në vitet e fundit.

Magjia që fal natyra në këto vise, është një spektakël unikal natyre dhe fotot nuk duan shumë komente…

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤