Lu u bën apel të rinjve: Udhëhiqni Shqipërinë drejt së ardhmes!

“Unë besoj se Shqipëria do të hyjë në BE dhe do të doja që secili prej jush të udhëhiqte Shqipërinë drejt së ardhmes.

Ju jeni të rinj, plot energji, me mendje të hapur dhe ju e doni vendin tuaj”.

Kështu u tha ambasadori amerikan në Tiranë, Donald Lu një grupi nxënësish të shkollës së mesme nga Rrësheni gjatë programit ‘Njihu me Amerikën’.

Mesazhi i Lu u postua në FB.

Ai vjen në kohën kur opinioni publik pret të shohë rezultatet e vetingut.

Ambasadori ka deklaruar se në pranverë do kapen ‘peshqit e mëdhenj’.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤