Lindsay Lohan, debutimi i saj i parë në tapetin e kuq

a9629cd6d3a68f1fb5bccfcde471c4c0

Ylli i ëndrrave tona të fëmijërisë, Lindsay Lohan ka qenë gjithmonë një superstar në ekrane dhe në tapetin e kuq.

Ajo e bëri paraqitjen e saj të parë në taperin e kuq për filmin ikonik të Disney-t në 1998, Gracka e Prindërve, (The Parent Trap).

Ja disa foto nga momentet e saj të para në tapetin e kuq…

bb7c4513a1df2a65de0485333204a284

d7afaf7c84ef52b2e6de7023364c9b29

00b18fc2fdbea746177220c568476a50

67591-01

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤