Lily-Rose Depp fytyra e re e Chanel nr. 5 L’Eau

1

Duke ndjekur gjurmët e Chanel, Lily-Rose Depp është zgjedhur si fytyra e re e aromës Chanel nr 5 L’Eau.

Tashmë mbledhja e fytyrës për Chanel, filloi në vitin 2015, 16-vjeçarja do të shfaqet në fushatën vjeshtë për aromë, e krijuar nga “hunda” e markës, Olivier Polge.

2

Olivier-Polge

Ka qenë një muaj i zënë për Depp, e cila ishte në tapetin e kuq në Kanë për filmin e saj La Danseuse (The Dancer) së bashku me Frenc chanteuse Soko. Ajo gjithashtu ka edhe dy filma të tjerë, duke përfshirë Kevin Smith-drejtuar nga Yoga Hosers me babanë e saj, Johnny Depp, dhe Planetarium by Rebecca Zlotowski.

4

Lily-Rose Melody Depp of 'Yoga Hosers' poses for a portrait at the 2016 Sundance Film Festival Getty Images Portrait Studio Hosted By Eddie Bauer At Village At The Lift on January 24, 2016 in Park City, Utah

t-lily-rose-depp-vanities-johnny-depp-vanessa-paradis

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤