Libri, të cilin çdo grua duhet ta lexojë për të fuqizuar vetveten

Femrave u pëlqejnë të gjitha llojet e librat. Mes tyre ka libra romantikë, inspirues, realistë, etj.

Mund të themi se asnjëra nga këto zhanre nuk janë rreth dashurisë, por të bëhemi të sinqertë – dashuria është tema e thuajse çdo libri.

Prandaj, më poshtë jua sjellë një libër i cili mund t’jua ndryshojë krejtësisht jetën.

“The Handmaid’s Tale” nga Margaret Atwood

Kjo novelë nga Margaret Atwood e përshkruan një botë të re guximtare ku gratë nuk janë të lejuara të punojnë, dashurojnë, lexojnë, shkruajnë apo ta kenë pronën e tyre.

Ato janë të ndaluara të vrapojnë në mëngjes dhe të bëjnë piknik në mbrëmje.

Nuk janë të lejuara të rimartohen.

Ato kanë vetëm një opsion – të mbeten në pozitën e shërbëtores!

Kjo novelë me të vërtetë se është prekëse dhe jua mëson vlerën e lirisë!

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤