Libër mbi 60 vitet e suksesit të Celentanos

adriano_celentano_5

Dhjetë vite pas publikimit të Adriano Celentano, 1957-2007: 50 vite prej rebeli”, shkrimtari dhe gazetari Sergio Cotti ka prezantuar dje librin “‘Adriano dhe Celentano: ‘pak’ artist dhe ‘pak’ burrë”

Një prezantim i parë përpara atij zyrtar në 17 qershor në Galbiate (Lecco), vendi ku këngëtari jeton dhe që atë ditë do të mbajë një koncert.

“Libri shpejgon autori tregon 60 vitet e karrierës së Adriano Celentano përmes muzikës së tij, nga Festivali i Rock and Roll, në 18 maj 1957, tek disku i fundit në bashkëpunim me Minën. Në libër janë analizuar të gjithë albumet e tij, përfshirë ato zyrtare dhe janë shpjeguar të gjitha këngët.Në fakt libri i dytë është një përpunim i atij të parit”, shpejgon Conti.

Conti shprehet se “Celentano është padyshim një nga artstët italianë më të vlerësuar, edhe pse prej më shumë se 20 vitesh daljet e tij janë bërë edhe më të rralla”.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤