Largoni rrathët e zinjt poshtë syve me metoda natyrale

Rrathët e zinj poshtë syve e bëjnë edhe fytyrën më të bukur të duket e lodhur dhe jo tërheqëse, e ju bën te dukeni te lodhur apo ne gjendje jot e mire shëndetësore.

Faktorët që çojnë në shfaqjen e rrathëve të zinj poshtë syve janë të shumtë. Në disa raste mund të jetë një problem i trashëguar, por edhe sëmundje si ekzema, astma apo anemia luajnë rol të rëndësishëm në shfaqjen e tyre. ndikim negativ kanë edhe disa lloj ilaçesh, si dhe orët e pakta të gjumit, mungesa e vitaminës K, keqfunksionimi i mëlçisë, ekspozimi direkt në diell dhe rënia e nivelit të kolagjenit.

Ne ju sjellim disa metoda që ndihmojnë në largimin e tyre.

Domatet

Shtypni një domate dhe vendoseni poshtë syve

Vaji bademeve

Përveç një sërë përfitimesh shëndetësore vaji i bademeve ndihmon edhe me largimin e rrathëve të zinj poshtë syve.

Qumësht i ftohtë

Merrni një copë pambukut dhe lageni në qumësht të ftohtë. Pastaj vendosni copën e pambukut në sytë tuaj

Gjethe mente

Përzieni disa gjethe të mentës me pak ujë deri sa të krijoni një mase më të trashë. Aplikojeni poshtë syve.

Qeskat e çajit

Futini qeskat e çajit në ujë dhe pastaj vendosni mbi sy. Leni për disa minuta.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤