Lamtumirë njeri i bukur, mendje e bukur dhe shpirt i bukur!

View Gallery
5 Photos
Lamtumirë njeri i bukur, mendje e bukur dhe shpirt i bukur!
gilman_bakalli

Lamtumirë njeri i bukur, mendje e bukur dhe shpirt i bukur!
b8c7e73b4bf1e4d9da2134eede29dadd

Lamtumirë njeri i bukur, mendje e bukur dhe shpirt i bukur!
gilman-bakalli

Lamtumirë njeri i bukur, mendje e bukur dhe shpirt i bukur!
gilman-bakalli-1

Lamtumirë njeri i bukur, mendje e bukur dhe shpirt i bukur!
gilmani

Është ndarë sot papritur nga jeta ish-deputeti i Partisë Demokratike, Gilman Bakalli. Shkak për këtë tragjedi është bërë një leucemi akute.

Megjithë ndërhyrjen e mjekëve nuk është bërë i mundur shpëtimi i tij. Ai u nda nga jeta rreth orës 18.30 në moshën 49-vjeçare.

Aktualisht punonte si Lektor në Universitetin Europian të Tiranës. Kishte një përvojë 15-vjeçare në mësimdhënie në nivel universitar, në fushën e teorive të letërsisë, përkthimit, komunikimit ndërkulturor dhe teorive të komunikimit.

Nga Henri Çili*

Askush nuk e beson, askush s’mund ta besonte se kolegu, miku ynë Gilman Bakalli nuk është më!

Një pritë tinëzare e vdekjes e mori atë këtë të shtunë, aq befas sa vetëm vdekja mund të ketë pushtet mbi jetën njerëzore.

Duke na lënë të shtangur dhe të mangët nga shoqëria e një njeriu ekselent në çdo drejtim: erudit, intelektual, krenar, i thellë, sportiv, njeriu që e donte jetën dhe të bukurën.

Duke filluar nga trupi i tij sportiv, nga stil i jetës dhe mendimi, nga arti dhe filozofia.

Me heshtjen që mund të na imponojë vetëm vdekja fuqiplotë, sidoqoftë sot kam një dëshpërim për të ndarë lidhur me kolegun tonë të paharrueshëm tashmë: na mungon tmerresisht miku ynë Gilman.

Dhe do të na mungosh tmerrësisht më shumë.

Lamtumirë, njeriu i bukur, mendje e bukur dhe shpirti i bukur, profesor Gilman Bakalli!

*Mesazh i Administratorit të Universitetit Europian të Tiranës pas ndarjes nga jeta të pedagogut të UET, Gilman Bakalli

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤